Punëdhënesit

CORAL BEACH CLUB

Coral Beach Club Dubrovnik, një resort ekskluziv dhe luksoz në brigjet e detit Adriatik, kërkon individë ambiciozë, të përkushtuar dhe me përvojë për t'iu bashkuar ekipit tonë.

Punësim në ndërtimtari dhe ujësjellësve në Kroaci 2024

Punësim në ndërtimtari dhe ujësjellësve në Kroaci 2024

Kërkohen punëtorë ndertimi dhe montimi, informacionet kryesore për ofertën:

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.