Punëdhënesit

SSP – Ekspertët e Udhëtimit të Ushqimit

SSP – Ekspertët e Udhëtimit të Ushqimit

SSP - The Food Travel Experts në bashkëpunim me agjencinë Kontext shpall vende të lira pune në gastronomi në lokacione të ndryshme në aeroporte, pomba benzinesh dhe stacione treni në të gjithë Gjermaninë.

AEROPORTI MINHEN

AEROPORTI MINHEN

Pastrimi i ajroplaneve  (m/f/d) në aeroportin e Minhenit

Pastrimi i brendshëm dhe i jashtëm i ajroplanit...

Aeroporti i Frankfurtit

Aeroporti i Frankfurtit

Aeroporti i Frankfurtit punëson kandidatë që kanë termin për vizë ose janë tashmë në Gjermani dhe duan të ndryshojnë vendin e punës!

PROFI CON - Contamination Control

PROFI CON - Contamination Control

Pasi dhoma të jetë e pastruar, ju hyni në punë duke dezinfektuar dhe neutralizuar objektin me mjete dhe pajisje speciale, të cilat jeni trajnuar për t'i përdorur paraprakisht.

McDonald's

McDonald's

Funksionimi  në arkë, marrja e porosive, përgatitja e hamburgerëve dhe artikujve të tjerë të menusë, pastrimi i restorantit, kryerja e detyrave të caktuara nga mbikëqyrësi.

KFC

KFC

Funksionimi  në arkë, marrja e porosive, përgatitja e hamburgerëve dhe artikujve të tjerë të menusë, pastrimi i restorantit, kryerja e detyrave të caktuara nga mbikëqyrësi.

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.