Работодавачи

Аеродром Минхен

Аеродром Минхен

Чистење на авиони (m/f/d) на аеродромот во Минхен
Внатрешно и надворешно чистење на авионот, патнички дел, кокпит, санитарни и кујнски простории...

Аеродром Франкфурт

Аеродром Франкфурт

Аеродромот Франкфурт вработува кандидати кои веќе се во Германија и сакаат да го променат своето работно место!

Плата од 12.46 евра по час, работа во недела плус 50%, работа за време на празник 125%, ноќна работа 25% и прекувремена работа 25%...

PROFI CON - Contamination Control

PROFI CON - Contamination Control

Откако веќе е исчистена просторијата, вие стапувате на функција со тоа што со посебни средства и опрема, за кои сте обучени како да ги користите претходно, го дезинфицирате и неутрализирате објектот.

McDonald's

McDonald's

Ракување со каса, преземање нарачки на драјвтру, подготовка на бургери и други производи од менито, чистење на ресторанот, извршување на зададените задачи од страна на претпоставениот.

KFC

KFC

Ракување со каса, преземање нарачки на драјвтру, подготовка на бургери и други производи од менито, чистење на ресторанот,
извршување на зададените задачи од страна на претпоставениот. 

Five Guys

Five Guys

Ракување со каса, преземање нарачки на драјвтру, подготовка на бургери и други производи од менито, чистење на ресторанот,
извршување на зададените задачи од страна на претпоставениот.

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.