Контекст канцеларија
Контекст - канцеларија 2

 Адреса:
Митрополит Теодосиј Гологанов 28
локал 4,
1000 Скопје,
Македонија

 Тел. +389 2 3223 579,
 Моб. 078 274 420

Следете не' на социјалните мрежи:
 Facebook
 Instagram

Назначено лице - Офицер за заштита на лични податоци:

Добринка Демјански 

контакт телефон: 075 462 651

email: studenten1@kontext.mk

Контекст

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.