Аплицирај за студентска работа

Студентска работа во Америка 2023

Лични податоци
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
/ / Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Образование
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Преференции за работната позиција
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Контакт за итни случаи
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Правила и прописи
  • Како учесник во програмата морате да работите на прифатената работна позиција и доколку се соочите со потешкотии и проблеми при работењето морате да го контактирате спонзорот во САД и агенцијата Контекст. Втората работа задолжително треба да е одобрена од страна на работодавачот и спонзорот. Доколку го напуштите работното место пред претходно да ја дискутирате ситуацијата со Вашиот спонзор, Вашиот статус на програмата ќе биде прекинат (TERMINATED) и ќе морате веднаш да се вратите во својата земја.
  • Се согласувам дека ја прочитав и ја разбрав содржината на апликацијата. Разбирам дека одбивањето на работна понуда без валидна причина може да резултира со прекинување на моето учество во програмата. Погоре наведените информации се точни и валидни и разбирам дека давањето на лажни изјави, податоци и информации ќе резултира со прекинување на моето учество во програмата.
Invalid Input

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.