Општи одредби

Ве молиме прочитајте ги нашите Услови на употреба (кои ги вклучуваат Условите
за користење) и Политиката за заштита на лични податоци. Најбараните
информации се прикажани во продолжение.

Вашите информации
Што ќе направите со мојата е-mail адреса?
Не премногу. Повремено ќе добивате понуди за нови работни места на Контекст
во вашето е-поштенско сандаче и повремени известувања во врска со вашата
апликација. Многу сериозно ги сфаќаме вашите лични информации – нашиот
фокус е да ја користиме Вашата е-mail адреса за да ве информираме за нашите
нови работни позиции. Нашата Политика за заштита на лични податоци го содржи
целиот преглед, Ве молиме погледнете го.

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.