SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts во соработка со агенцијата Контекст ви објавува слободни работни места во гастрономијата на различни локации на аеродроми, бензиски пумпи и железнички станици низ цела Германија.

 • Соработник во гастрономија

Ваши обврски:

 • Продажба на храна, кафе и пијалоци во непосреден контакт со гостите
 • Подготовка на храна за директна продажба, дополнување на роба, како и водење сметка да има цена на секој артикл.
 • Одржување на работната површина и просторот за гости во чиста и уредна состојба.

Што се очекува од вас ?

 • Посебни вештини не се бараат од вас, тоа што се очекува е позитивна личност, уредна која со задоволство работи со муштерии.
 • Германски јазик на минимум А1 ниво и/или одлични познавања од англискиот јазик..
 • Флексибилна личност подговтвена на работа во смени.
 • Подговеност да патувате до работа со автомобил или со велосипед доколку не постои јавен превоз.
 • Плаќањето е според тарифа и изнесува 12,50 евра бруто по час.
 • Храна за време на работа по многу поволни цени како и до 50% рабат на сите останати локации обележани со логто на
 • Културната разноликост како и тимскиот дух се од огромно значење за фирмата.

Пратете ни едно  кратко видео на германски на Whatsapp (00 389 78  274 420) раскажете ни нешто за себе, кои се вашите очекувања, нивото на германски јазик, дали имате термин за виза ...

Доколку ви е полесно, можете да поминете во нашата канцеларија каде што ќе ги утврдиме познавањата од јазикот, ќе се претставите и ќе поразговараме за можно работно место и локација  на SSP.

Интернационална средина и културна разноликост

SSP Germany  е дел од интернационална фирма која работи и на територијата на Германија на железнички станици, аеродроми и бензиски пумпи во следните фирми: Burger King, Frittenwerk, KFC, Haferkater, Starbucks, Dean&David, Kamps, ServiceStore DB и многу други брендови. Аплицирајте на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.