CV - Germany

Persönliche Daten (Personal data)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
/ / Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kontaktdaten (Contact details)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Schulbildung und Studium (School and studies)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Beruflicher Werdegang (Professions exercised)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Sprachkenntnisse (Language skills)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Weitere Angaben (other information)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.