Dispozitat e përgjithshme

Ju lutemi lexoni Kushtet tona të Përdorimit (të cilat përfshijnë Kushtet e Përdorimit

dhe Politikën e Mbrojtjes së të Dhënave Personale. Informacionet më të kërkuara janë në vazhdim.

Informacioni juaj

Çfarë do të bëni me adresën time të e-mailit?

Jo shumë. Herë pas herë do të merrni oferta për vende të reja pune në Kontext

në mënyre elektronike dhe njoftimet lidhur me aplikimin. Ne i marrim informacionet tuaja personale shumë seriozisht – fokusi është të përdorni adresën tuaj të e-mailit për t'ju informuar rreth

punësimeve të reja . Politika jonë për mbrojtjen e të dhënave personale përmban

shqyrtim të plotë, ju lutem shikoni atë.

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.