Kurse gjuhësh

Kurse gjuhësh

Kontext ofron kurse gjuhësore në gjuhen gjermane për studentët dhe të gjithë kandidatët që planifikojnë të punojnë në Gjermani. Të gjithë ata që duan të punojnë në Gjermani duhet të kenë njohuri bazë të gjuhës gjermane. Qëllimi i këtyre kurseve të gjuhës gjermane është t'ju përgatisin për punë në Gjermani. Përvetësoni pa problem terminologjinë bazë në mënyrë që të mund të kryeni detyrat tuaja të punës. Regjistrohuni pa vështirësi në të gjitha institucionet e qytetit ku do të qëndroni dhe shumë aftësi të tjera që do ta bëjnë qëndrimin tuaj më të lehtë.

KONTEXT KURSE TË GJUHËS GJERMANE DHE TË TJERA

Ndryshimi është se në Kontext, përveç vendosjes së një baze të qëndrueshme gjuhësore, ne do t'ju përgatisim edhe për qëndrimin tuaj në Gjermani, pavarësisht nga arsyeja e qëndrimit. Do të mësoni nga profesionistët se si të kaloni të gjitha çështjet institucionale si marrja e kartës sanitare, regjistrimi në bashki, hapja e një llogarie bankare. Çfarë pret nga ju një punëdhënës gjerman, si presin që të silleni në punë. Çfarë terminologjie përdoret në vendin tuaj të punës dhe do të mësoni të gjitha termat për të punuar në restorante fast food, hotele, kafene, kompani pastrimi, fabrika etj.

Kurset zhvillohen në zyret e Kontext Arsimim tek Palata Kuzman, kati 4 ose online, me marrëveshje me studentë dhe pedagogë. Grupet bëhen sipas nevojave të kandidatëve dhe të gjitha kurset zakonisht fillojnë pas orës 17, çdo ditë pune nga e hëna deri të premten.

Udhëto në Gjermani i pajisur mirë dhe i gatshëm për sfidat e ardhshme. Aplikoni për një kurs ne gjuhën  gjermane në Kontext tani!

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.