Dokumentacioni i nevojshëm për punën studentore në Gjermani

Hapi i parë për të realizuar punën tuaj studentore në Gjermani është plotësimi i aplikimit për punë studentore në GjermaniPas plotësimit të aplikimit, duhet të paraqisni dokumentacionin e mëposhtëm:

  1. Kopja e pasaportës
  2. Kopja e CV-së me të cilën keni aplikuar
  3. Certifikatë studenti me kohë të plotë në anglisht ose gjermanisht, e printuar plotësisht, pa plotësuar manualisht të dhënat. Certifikata duhet të jetë pa emrin e babait, sepse institucionet gjermane e identifikojnë me emër të mesëm. Nëse fakulteti nuk lëshon vërtetim në gjuhën angleze ose gjermane, duhet ta përktheni nga një përkthyes ligjor ose mund ta bëni tek ne për 400 denarë.
  4. Formulari Erklärung zur Immatrikulationsbescheinigung, të cilin duhet ta plotësoni individualisht dhe ta vulosni në fakultet në 3 kopje. Formularin mund ta shkarkoni KËTU, аdhe nëse keni vështirësi në plotësimin e dokumentit, ju lutemi shikoni videon e bashkangjitur, e cila përbëhet nga udhëzime se si ta plotësoni atë.

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.