Apliko për punë studentore

Pragrami Studentor në gjermani 2024

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
/ / Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Niveli i gjuhës gjermane - Lexoni se çfarë do të thotë secili nivel përpara se të përgjigjeni.

Niveli A1 | Filloni. Ju keni mësuar shprehje dhe fjali të thjeshta, për shembull ku jetoni dhe cili është hobi juaj.

 

Niveli A2 | Transmetimi i informacionit të thjeshtë. Ju mund të kuptoni njëri-tjetrin për tema të thjeshta dhe të përshkruani nevojat tuaja, për shembull kur bëni blerje.

Niveli B1 | Të përgatitur për situatat e përditshme. Kur udhëtoni në Gjermani mund të përballoni shumicën e situatave në të cilat do të gjendeni. Ju mund të flisni për përvojat dhe ngjarjet personale dhe të shprehni pikëpamjet tuaja. 

Niveli B2 | Bindëse në bisedë. Ju flisni spontanisht dhe rrjedhshëm edhe me folësit e gjuhës amtare gjermane. Mund të ndiqni tekste dhe diskutime komplekse dhe të shprehni mendimin tuaj edhe për tema abstrakte.

Niveli C1 | Komunikimi rutinë Nuk është e nevojshme të kërkoni fjalët e duhura në mënyrë të dukshme dhe e përdorni gjuhën gjermane në mënyrë fleksibël në jetën sociale dhe profesionale ose në arsim. Ju kuptoni tekste të gjata dhe më komplekse pa probleme.

Niveli C2 | Përdorimi kompetent i gjuhës. Ju kuptoni gjithçka që lexoni ose dëgjoni. Ju shpreheni spontanisht dhe rrjedhshëm dhe mund të bisedoni për një gamë të gjerë temash.

 
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid InputInvalid Input
Invalid InputInvalid Input
Invalid InputInvalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid InputInvalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Mbrojtja e të dhënave personale - Mbledhja e të dhënave personale në këtë faqe interneti është në përputhje me rregulloret për mbrojtjen e të dhënave personale. Burimi: “Mbrojtja e të dhënave personale”. Politika e mbrojtjes së të dhënave personale përmban praktikat e privatësisë së faqes së internetit Kontext, dhe shpjegon se si Kontext i përdor të dhënat tuaja dhe vlen për faqen tonë të internetit www.kontext.mk, aplikacionin celular kontext.mk për Android dhe iOS, versionin celular në uebfaqe , shërbimet elektronike, rrjetet tona sociale dhe mesazhet elektronike të dërguara nga ne.  Politika për mbrojtjen e të dhënave personale rregullon të drejtën e privatësisë dhe sigurisë së të dhënave personale që janë qëllimi i përpunimit. Ju lutemi lexoni Politikën e Privatësisë dhe kontrolloni atë periodikisht për informacionet më të fundit mbi praktikat tona të privatësisë. Duke hyrë ose duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të gjitha kushtet e përcaktuara në këtë Politikë të Privatësisë dhe Kushtet e Përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse nuk jeni dakord me këto kushte, ju lutemi dilni nga kjo faqe dhe mos e përdorni faqen tonë.

Ne do të ndryshojmë herë pas here Politikën e Privatësisë për të pasqyruar praktikat tona të reja, të tilla si kur shtojmë një shërbim, funksionalitet ose veçori të re në sajt. Ju mund të shihni se kur kjo Politikë e Privatësisë është ndryshuar për herë të fundit sipas datës së postuar më lart nën "Përditësimi i fundit". Mbledhja e të dhënave personale në këtë faqe interneti është në përputhje me rregulloret për mbrojtjen e të dhënave personale.

Invalid Input

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.