Kushtet e përdorimit

Duke dhëne adresën tuaj të emailit, ju pranoni të merrni njoftime të herëpashershme për ofertat e reja. Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë.

PRANIMI I KUSHTEVE TË PËRDORIMIT

Kontext zotëron dhe menaxhon faqen e internetit www.kontext.mk dhe aplikacionet dhe versionet e saj nëpërmjet paisjeve telefonike. Duke përdorur këtë faqe dhe shërbimet e saj, ju ("Ju" ose "përdoruesi fundor") pranoni Kushtet e Përdorimit (të përcaktuara më poshtë). Ju gjithashtu pranoni politikën tonë të privatësisë të vendosur në lidhjen e mëposhtme dhe pranoni të vizitoni kushtet e përdorimit herë pas herë për të mbajtur të përditësuar çdo ndryshim. Politika e Privatësisë së bashku me këto kushte të përdorimit referohen kolektivisht si kushtet e përdorimit.

NËSE NUK PAJTOHENI ME KËTO KUSHTE PËRDORIMI,MENJËHERË NDALONI PËRDORIMIN E FAQES DHE MOS PËRDORNI SHËRBIMET E OFRUARA NGA KONTEXT, MOS MARRNI PJESË NË ASNJË PROGRAM.

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.