Punëdhënesit

PROFI CON - Contamination Control

PROFI CON - Contamination Control

Pozicioni i punës - Punëtor në kompaninë e dezinfektimit

Pasi dhoma të jetë e pastruar, ju hyni në punë duke dezinfektuar dhe neutralizuar objektin me mjete dhe pajisje speciale, të cilat jeni trajnuar për t'i përdorur paraprakisht.

Më shpesh bëhet fjalë për laboratorë farmaceutikë dhe mikroelektronikë, objekte nga industria e automjeteve etj.

Paga

 • Trajnim me pagesë 1 muaj
 • Minimumi 2200 - 3000 euro në muaj, në varësi të vendndodhjes.
 • Orari i punës: me ndërrime në varësi të vendndodhjes.
 • Çdo trajnim shtesë rrit pagën
 • Bonus për të punuar të dielave dhe festave

Akomodimi

 • Punëdhënësi nuk ofron akomodim
 • Akomodimi kërkohet pasi të keni marrë vizën, me ndihmën e Kontext

Lokacione:

 • Schwäbisch Gmünd
 • Marburg
 • Dreieich
 • Frankfurt am Main
 • Hanover
 • Kiel
 • Hamburg-Altona

Kushtet:

 • Niveli i gjuhës gjermane (B1-B2)
 • Termin për  vizë ose pasaportë europiane
 • Shpreh ndërgjegjësimin për higjienën
 • Mënyrë e ndërgjegjshme dhe shumë e kujdesshme e punës

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.