Петар Спасовски

Петар Спасовски

Летото 2019 беше едно од моите најубави лета до сега. Работев во ресторанот "Раде", на само 20 минути до градот Хамбург.

Александар Јанески

Александар Јанески

Највозбудливото лето до сега дефинитивно беше летото 2019та, кое го поминав благодарение на work and travel програмата во Хамбург.

Кристина Грнчаровска

Кристина Грнчаровска

Иако за многумина ова беше едно од најлошите лета кои ги имале поради карантинот и сите рестриктивни мерки, јас можам да го кажам сосема спротивното...

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.