Five Guys

Five Guys

Pozicioni i punës - Punëtor në sistem rotacionar

Funksionimi i arkës, marrja e porosive në makinë, përgatitja e hamburgerëve dhe artikujve të tjerë të menusë, pastrimi i restorantit,

Kryerja e detyrave të caktuara nga mbikëqyrësi/shefi.

Paga

12.20 euro/orë bruto

5 ditë pune / 39 orë në javë / 169 orë në muaj

Mundësi për të punuar jashtë orarit nëse restoranti ka nevojë.

Orari i punës jashtë orarit paguhet 25% më shumë, dhe puna e natës 15%.

Ndërrime  (ndërrimi i parë, i mesëm dhe i natës)

Akomodimi

Disa punëdhënës ofrojnë akomodim, sipas kushteve të dakorduara më parë me kapacitet për ambientet e akomodimit.

Më shpesh flasim për akomodime në të cilat dhoma, kuzhina dhe tualeti janë të përbashkëta.

Nëse kandidati nuk pajtohet me kushtet e akomodimit, është i detyruar ta gjejë vetë akomodimin, por të njëjtën gjë duhet ta lajmërojë paraprakisht.

Kontext nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me akomodimin e ofruar nga punëdhënësi.

Çmimi mesatar i akomodimit mund të jetë ndërmjet 350-450 euro për shtrat.

Lokacioni

Në të gjithë Gjermaninë (këtu shkruani ku duhet për momentin)

Njohuri të nevojshme të gjuhës gjermane

Disa punëdhënës pranojnë kandidatë pa njohuri të gjuhës  gjermane, por në këtë rast një nivel bazik i gjuhës angleze është i detyrueshëm.

Është ideale që kandidati të ketë njohuri bazë të gjuhës gjermane.

Në çdo rast, punonjësit janë të detyruar të studiojnë dhe përmirësojnë vazhdimisht gjuhën gjermane.

Kjo kompani zhvillon një intervistë para punësimit me kandidatin.

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.