Контекст канцеларија
Контекст - канцеларија 2

 Adresa:
Mitropolit Teodosij Gologanov 28
lokali 4,
1000 Shkup,
Maqedoni

 Tel. +389 2 3223 579,
 Mob. 078 274 420

Na ndiqni në rrjetet sociale:
 Facebook
 Instagram

Personi i caktuar - Punonjesja për mbrojtjen e të dhënave personale::

Dobrinka Demjanski

tel kontakti: 075 462 651

email: studenten1@kontext.mk

Контекст

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.