Општи одредби

Ве молиме прочитајте ги нашите Услови на употреба (кои ги вклучуваат Условите
за користење) и Политиката за заштита на лични податоци. Најбараните
информации се прикажани во продолжение.

Вашите информации
Што ќе направите со мојата е-mail адреса?
Не премногу. Повремено ќе добивате понуди за нови работни места на Контекст
во вашето е-поштенско сандаче и повремени известувања во врска со вашата
апликација. Многу сериозно ги сфаќаме вашите лични информации – нашиот
фокус е да ја користиме Вашата е-mail адреса за да ве информираме за нашите
нови работни позиции. Нашата Политика за заштита на лични податоци го содржи
целиот преглед, Ве молиме погледнете го.

O nama

Kontekst jeste tim sastavljen od diplomiranih filologa koji imaju ogromno iskustvo u sprovođenju programa kulturne razmene i bukvalno svaki član tima bar jednom bio učesnik jednog od studentskih programa, čime je Agencija Kontekst postala prepoznatljiva i poštovana agencija na celom Balkanu i šire.

Lokacija

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.