Punëdhënesit

koper

Punësim ne portin e Koperit!

Mundësi e shkëlqyer punësimi në Portin e Koperit në kompaninë më të mirë të ngarkimit, shkarkimit dhe transportit të automjeteve.

Aktualisht kemi vende pune të hapura në fushat e mëposhtme:

RORO - (Roll-on/Roll-off) - procedura e ngarkimit dhe shkarkimit të mjeteve në anije. Një teknikë që lejon automjetet të lëvizin në anije, duke hyrë dhe dalë duke përdorur rrotat e tyre. Në vend që të ngrihet mjeti me një vinç ose pajisje tjetër, mjetet thjesht futen në anije dhe parkohen në vendin e duhur. Kjo teknikë lehtëson dhe përshpejton procesin e ngarkimit dhe shkarkimit të automjeteve në bord.

Anije – shkarkim dhe ngarkim i automjeteve dhe anijeve.

 -Sigurimi i mjeteve në anije

Kushtet e regjistrimit:

Mosha deri ne 45 vjec.

Aftësia fizike dhe shëndetësore.

Patentë shoferi e vlefshme e kategorisë B.

Kuptim/njohuri të gjuhës serbe, kroate ose një gjuhë të ngjashme.

Vërtetim që nuk  jeni i dënuar

Çfarë ofrojmë ne:

Leje pune dhe leje qendrimi 1 vit.

Paga fillestare prej 1300 euro bruto plus shtesë (me orar te plote 40 ore ne jave, ka vend per ore shtesë me kërkesë te punonjesit).

Shtesat për turnin e natës, pushimet dhe punën e javës.

Sigurimet shëndetësore dhe sociale.

Pagesa e pushimeve plus bonusin e Krishtlindjeve.

Ushqimi i nxehtë me pagesë dhe transporti për në punë.

Shpërblime mujore.

Pushim vjetor me pagesë.

Mundësi për promovim.

Akomodimi i ofruar - 250 euro për person me të gjitha shpenzimet e përfshira.

Bashkohuni me ekipin tonë dhe arrini sukses në mjedisin e punës së Luka Koper. Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. me titull: Aplikim për punë në Portin e Koperit dhe aplikoni tani!

Për NE

Konteksti është një ekip i përbërë nga filologë të diplomuar që kanë përvojë të madhe në zbatimin e programeve të shkëmbimit kulturor. Secili nga ekipi ka qenë në një nga programet e shkëmbimit kulturor. Karakteristikat tona janë profesionalizmi i jashtëzakonshëm, standardi i lartë në komunikim, puna e ndershme dhe e palodhur me të cilën Agjencioni KONTEXT është bërë një agjenci e njohur dhe e respektuar në të gjithë Ballkanin dhe më gjerë.

Lokacioni

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.