Работодавачи

CORAL BEACH CLUB

Coral Beach Club Dubrovnik (https://coral-beach-club.com/) е ексклузивен и луксузен ресорт којшто се наоѓа на брегот на Јадранското Море и бара амбициозни, посветени и искусни работници да се приклучат на тимот.

Вработување на градежници и инсталатери во Хрватска за 2024 година

Вработување на градежници и инсталатери во Хрватска за 2024 година

За потребите на компанија од Хрватска се бараат градежни и инсталтерски работници.

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.