PROFI CON - Contamination Control

PROFI CON - Contamination Control

Работна позиција - Работник фирма за дезинфекција

 • Откако веќе е исчистена просторијата, вие стапувате на функција со тоа што со посебни средства и опрема, за кои сте обучени како да ги користите претходно, го дезинфицирате и неутрализирате објектот.
 • Најчесто станува збор за фармацевтски и микроелектронски лаборатории, објекти од автомобилската индустрија и слично.

Плата

 • Платена обука од 1 месец
 • Минимум 2200 - 3000 евра месечно, во зависност од локацијата.
 • Работно време: во смени, во зависност од локацијата.
 • Секоја дообука ја зголемува платата
 • Бонус за работа во недела и празници

Сместување

 • Работодавецот не обезбедува сместување
 • Сместување се бара откако ќе ја добиете визата, со помош на Контекст

Локацијии:

 • Schwäbisch Gmünd
 • Marburg
 • Dreieich
 • Frankfurt am main
 • Hannover
 • Kiel
 • Hamburg-Altona

Услови

 • Разговорно ниво на германски јазик (Б1-Б2)
 • Веќе добиен термин за виза или европски пасош
 • Изразена свест за хигиена
 • Совесен и многу внимателен начин на работа

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.