CORAL BEACH CLUB

Сезонска работа во CORAL BEACH CLUB во Дубровник, Хрватска

Coral Beach Club Dubrovnik (https://coral-beach-club.com/) е ексклузивен и луксузен ресорт којшто се наоѓа на брегот на Јадранското Море и бара амбициозни, посветени и искусни работници да се приклучат на тимот. Доколку сакате да работите во областа на угостителството, имате соодветно искуство и се стремите да работите во престижна средина, ова е можност за вас!

Работни позиции во секторот за угостителство:

1. ХОСТЕСИ:

o Познавањето на англиски јазик е задолжително;

o Претходно работно искуство во слична област;

o Исклучителни комуникациски вештини и учтивост;

o Флексибилност и подготвеност за работа во динамична средина.

2. КЕЛНЕРИ:

o Одлично познавање на англиски јазик;

o Претходно работно искуство како келнер;

o Професионален пристап кон гостите и тимски дух;

o Способност за работа под притисок.

3. ПОМОШНИ РАБОТНИЦИ:

o Подготвеност за преземање различни задачи и поддршка на тимот;

o Флексибилност во работното време;

o Уредување на работниот простор;

o Пожелно е искуство во слична работна област.

КУЈНСКИ СЕКТОР:

4. НЕЗАВИСЕН ГОТВАЧ:

o Искуство во работа на независни позиции во туристичката индустрија;

o Креативност во подготовка на оброци и познавање на меѓународната кујна;

o Одговорност за организација и управување со кујната.

5. ПОМОШНИК ГОТВАЧ:

o Претходно работно искуство на слични позиции;

o Подготвеност да се поддржи независен готвач;

o Пожелно е познавање на HACCP стандардите.

6. ПИЦА МАЈСТОР:

o Искуство во подготовка на автентични и вкусни пици;

o Способност за работа со брзо темпо;

o Познавање на работа со специфични кујнски апарати.

7. ПОМОШНИК МАЈСТОР ЗА ВО КУЈНАТА:

o Подготвеност за различни задачи во кујната.

o Тимски дух и координација со другите членови на тимот.

o Пожелно е искуство во слична работна област.

ДРУГИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

8. ХИГИЕНИЧАРИ:

o Подготвеност за одржување на хигиената во внатрешните и надворешните простории од хотелот;

o Ефикасност и грижа при извршување на задачите за чистење;

o Работа во согласност со хигиенските стандарди.

ОПШТИ УСЛОВИ:

  • Работа во луксузна средина на иста локација;
  • Флексибилно работно време во согласност со потребите на објектот;
  • Одлични услови за работа и мотивирачка работна атмосфера;
  • Конкурентна плата и дополнителни бонуси;
  • Обезбедено сместување за вработените.

За повеќе информации за овие работни позиции, побарајте нé нa:

Тел: + 389 70 405 728; и испратете ни ваша биографија на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. со назнака: Апликација за работа во Хрватска!

Пријавете се веднаш! Кога е за сезонска работа во Хрватска, нека биде со Контекст!

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.