Rabotodavci

koper

Zaposlenje u Luka Koper!

Извонредна можност за вработување на Пристаништето Копер во најдобрата фирма за утовар, истовар и транспорт на возила.

Во моментов имаме отворени позиции за работа во следниве области:

RORO - (Roll-on/Roll-off) - постапката на товарење и истовар на возила на бродот. Техника  која им овозможува на возилата да се движат на бродот, влегувајќи и излегувајќи со помош на сопствените тркала. Наместо да го креваат возилото со кран или друг уред, возилата едноставно се возат на бродот и се паркираат на соодветно место. Оваа техника го олеснува и го забрзува процесот на утовар и истовар на возила на бродот.

Брод – истовар и утовар на возила бродови.

Прицврстување - прицврстување на возилата на бродот

✨ Услови за пријавување: ✨

 • Возраст до 45 години.
 • Физичка и здравствена способност.
 • Важечка возачка дозвола категорија B.
 • Разбирање на српски, хрватски или сличен јазик.
 • Потврда дека не сте осудувани или потврда за казнена евиденција.

🎯 Што нудиме: 🎯

 • Работна дозвола и дозвола престој за 1 година.
 • Почетна плата од 1300 евра бруто плус додатоци ( полно работно време од 40 часа неделно, има простор за дополнителни саати по желба на работникот).
 • Додатоци за ноќна смена, празници и работа неделава.
 • Здравствено и социјално осигурување.
 • Регрес за годишен одмор плус бонус за Божиќ.
 • Платен топол оброк и транспорт до работа.
 • Награди на месечно ниво.
 • Платен годишен одмор.
 • Можности за напредување.
 • Обезбедено сместување - 250 евра по лице со сите вклучени трошоци.

Приклучете се на нашиот тим и остварете успех во работната средина на Лука Копер. Испратете го вашиот CV на маил: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. со назнака: Апликација за работа на Пристаништето Копер и пријавете се веднаш!

O nama

Kontekst jeste tim sastavljen od diplomiranih filologa koji imaju ogromno iskustvo u sprovođenju programa kulturne razmene i bukvalno svaki član tima bar jednom bio učesnik jednog od studentskih programa, čime je Agencija Kontekst postala prepoznatljiva i poštovana agencija na celom Balkanu i šire.

Lokacija

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.