Контакт

Почнувајки од септември 2007, поминавме 25 344 часови ефективна работа во разговори со кандидати, одговоривме на преку 158 400 мејлови и исто толку телефонски разговори … многу од нив после работно време …, отпечативме повеќе од 220 000 страници хартија со кои пополнивме 450 класери со пријави, биографии, апликации за виза, договори и решенија.

Затоа што секој од тимот на Конеткст учествувал во некоја од програмите за културна размена … можеме заедно гласно да кажеме ЗНАЕМЕ што ПРАВИМЕ!

Затоа повелете во нашите канцеларии, а нашиот тим ќе ви дадеме одговор на сите ваши прашања.

Контекст ве очекува!

Митрополит Теодосиј Гологанов 26, (Палата Кузман)
1000 Скопје, Македонија
00389 23 223 579

Александра Божиновска
vrabotuvanje@kontext.mk

Катарина Радичевиќ
studenten@kontext.mk

Душан Трајковски
contact@kontext.mk

Добринка Демјански
studenten1@kontext.mk

Игор Дамчески
kontextsprachkurs@outlook.com

Сара Дестановиќ
vrabotuvanje@kontext.mk

Ристе Божиновски
riste@kontext.mk