Work & Travel USA
Preveduvac

Преведувачки Услуги

Контекст е тим на дипломирани филолози кои имаат огромно и долгогодишно искуство во преведување текстови Нас не карактеризира исклучителна професионалност,...

Rabota vo Germanija

Работа во Германија

Контекст вработување има работни позиции лоцирани низ цела Германија Во договор со бројни работодавачи Контекст врши селекција на кандидати за голем број на...

work & travel Germany

Сезонска работа за студенти во Германија

Студенти на возраст од 18 - 35 години кои имаат добри познавања од Германскиот јазик (јазични курсеви тука) можат сезонски да работат во Германија најдолго 90...