Работодавачи

ЗФ

ЗФ

Manuvia, во соработка со Контекст Вработување за потребите на својот клиент ZF (светски произведувач на технологија и иновации во автомобилската индустрија со седиште во Словачка) има потреба од работници.

Габор

Габор

Manuvia, во соработка со Контекст Вработување за потребите на својот клиент, GABOR spol. s r.o. (меѓународен производител на модерни женски чевли од брендот Габор

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.